Over Best Desktop Solutions

Best Desktop Solutions is onderdeel van Best Business IT Group.

Best Business IT Group is in 1990 opgericht en gespecialiseerd in het oplossen van complexe IT vraagstukken. Afgelopen decennia hebben wij als softwarehuis bewezen een sterke en betrouwbare partner en werkgever te zijn, die over de grenzen heen kijkt en risico’s durft te nemen. Wij beschikken over specialisten op bijna alle IT gebieden die u van dienst kunnen zijn bij de ontwikkeling en het beheer van systemen en netwerken binnen uw organisatie.

Wij zijn een kleine organisatie, die gekenmerkt wordt door een platte organisatie en een no-nonsense cultuur. Bij ons geen ingewikkelde managementlagen en procedures. Wij bieden duidelijkheid door korte communicatielijnen en persoonlijke betrokkenheid. Deze begrippen staan bij ons garant voor een goede relatie met klanten, partners en medewerkers.

Best Desktop Solutions B.V. is ontstaan vanuit de gedachte om een bedrijf op te zetten dat zich geheel kan focussen op applicatie packaging en applicatie virtualisatie vraagstukken. Veel bedrijven onderschatten het packaging proces, wat uiteindelijk grote invloed heeft op de doorlooptijden van packages en de Total Cost of Ownership. Daarnaast is Best Desktop Solutions B.V. opgericht vanuit een passie voor het vak en jarenlange ervaring binnen deze specifieke expertise.