Projectmanagement

Staat u voor de grote uitdaging om over te stappen op een nieuw besturingssysteem (bijv. Windows 10 migratie), maar heeft u weinig ervaring met de opzet van een dergelijk applicatie migratie project of groeit het aantal applicaties en werkplekken u boven het hoofd? Wij beschikken over senior projectmanagers en projectleiders, die u graag helpen bij de opzet en ontwikkeling van dergelijke projecten. Of het nu gaat om een klein project waarbij de projectmanager zelf actief deelneemt aan de uitvoering van werkzaamheden of een groot project met honderden applicaties en duizenden werkplekken, onze medewerkers draaien er hun hand niet voor om.

Het komt vaak voor dat bedrijven application packaging en migratieprojecten onderschatten. De coördinatie wordt dan neergelegd bij een beheerder die enige, maar geen diepgaande kennis bezit van het applicatie packaging proces. Dit zorgt ervoor dat problemen niet op voorhand worden ingecalculeerd, waardoor het traject niet optimaal verloopt en de projecten uiteindelijk onnodig veel tijd en geld kosten. Onze senior projectmanagers hebben vele jaren ervaring binnen veel verschillende branches, weten exact hoe zij een project moeten inrichten en waar de valkuilen zitten. Zij vullen hierdoor het gat op tussen de medewerkers op de werkvloer en het management.

De projecten worden geheel opgezet en ingericht aan de hand van uw behoeftes. Moeten wij zorgen voor de opzet en coördinatie van het gehele project en zorgen wij ook voor de uitvoering van de werkzaamheden? Of wordt het een samenwerkingsverband tussen onze applicatie packaging- en virtualisatie specialisten en uw medewerkers? Wij zorgen in ieder geval voor probleemloze en efficiënte trajecten.

Wilt u weten hoe wij uw wensen kunnen omzetten in een niet verlieslatend project? Neem geheel vrijblijvend contact op via reactie@best.nl of +31 (0)499 47 37 00.